Annecken Lister Haugen

Kiropraktor 

Jeg tok min 5-årige kiropraktorutdannelse ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. I tillegg til den tradisjonelle utdannelsen har jeg årsstudium i idrett, idrettsmedisinsk grunnkurs trinn 1 og trinn 2, samt ytterligere kursing i såletilpasning, nålebehandling (IMS) og kinesiotaping mm. Jeg har tidligere praktisert som kiropraktor i Sandefjord og på Fornebu før jeg startet ved Grini Kiropraktikk og Helse.
I min praksis ser jeg som kiropraktor mest nakke og ryggplager, men har også en særlig stor interesse innenfor idretts-og treningsrelaterte plager. Jeg har selv drevet aktivt med håndball og volleyball i mange år og er nå en ivrig mosjonist som bruker mye tid på ski og til fots i skog og fjell. Jeg er opptatt av å ha et aktivt liv med en god porsjon hverdagsaktivitet og gir gjerne råd og individuell oppfølging i forhold til trening, helse og livsstil.

Jeg er medlem av Norsk Kiropraktorforening (NKF).