Kiropraktor Nora Helk

Nora Helk

Kiropraktor

På klinikken behandler jeg barn og voksne i alle aldre. Jeg behandler mange pasienter med hodepine, nakke og ryggsmerter og har en spesiell interesse for gravide og behandling av babyer.  

Jeg tok min kiropraktorutdannelse på Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i England. Etter 5 år i England tok jeg først min turnustjeneste og jobbet deretter noen år i Danmark. Jeg kom tilbake til Norge i 2018 og har jobbet på Lørenskog før jeg begynte her på klinikken. 

Jeg har videreutdannelse som dyrekiropraktor fra Tyskland, og behandler hester og hunder ved siden av jobben her på klinikken. Jeg ser at det å behandle både hest og rytter gir en stor forbedring av ekvipasjen.

Jeg er vokst opp på Høvik og bor nå her i Bærum sammen med samboer, to barn og en hund. Mye av fritiden blir tilbrakt utendørs – på tur i skogen, på ski på fjellet eller på stallen.